Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Tidsskrift for Teologi og Kirke
{{article.articleTitle}}
{{article.articleSubTitle}}
Vitenskapelig publikasjon
av , & {{contributor.name}}
Publisert {{article.publishDate}} (Side {{article.pageFrom}}-{{article.pageTo}}) (Side {{article.pageFrom}})
Vis flere
Tidsskrift for teologi og kirke (1930-2011) utgav forskningsbaserte artikler og debattstoff innen teologi og kirkelig praksis, samt fagteologiske og kirkelige emner.

Tidsskriftets mål var å speile utviklingen i de teologiske fagene, og å bidra til denne utviklingen, samt å arbeide for det kirkelige perspektiv i teologien og det teologiske perspektiv i kirken. Tidsskriftet inneholder også debattstoff innenfor fagteologi og kirkelig praksis, og faste spalter for misjon og økumenikk, kirke og samfunn, praktisk teologi, samt revyartikler og bokanmeldelser.

Tidsskriftets målgruppe: Prester, teologer, teologistudenter og kristendomslærere.

Alt innhold i dette tidsskriftet eksporteres også til Portico, et arkiv som sikrer varig tilgang til digitale tidsskrifter, bøker og samlinger.

Tidsskrift for Teologi og Kirke ble fra 2012 slått sammen med Norsk teologisk tidsskrift til Teologisk tidsskrift. Abonnerer du på Teologisk tidsskrift digitalt, får du også tilgang til all tilgjengelig backlist av Tidsskrift for Teologi og Kirke.

Sist publiserte

Mest lest siste 30 dager

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon