Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Tidsskriftet Norges Barnevern
Tidsskriftet Norges Barnevern er landets mest etablerte tidsskrift innen barnevernsektoren og gir uttelling i universitet og høyskolesystemet som publiseringskanal på nivå 1.

Tidsskriftet Norges Barnevern er et fagtidsskrift for ansatte og folkevalgte i barnevernsektoren og vitenskapelig tidsskrift for publisering av forskning innen barne- og ungdomssektoren og barnevernfeltet. Tidsskriftet presenterer populariserte forskningsbidrag, systematiserte erfaringer med utgangspunkt i praksisfeltet og vitenskapelige artikler med tema fra forskning innen barne- og ungdomssektoren og barnevernfeltet. Tidsskriftet publiserer også nyheter, profilerer aktuelle fagpolitiske saker og fagpersoner, og tar inn debattinnlegg.

Norsk barnevernsamband er tidsskriftets sekretariat. Ved medlemskap i sambandet mottar man automatisk tidsskriftet Norges barnevern. For informasjon om medlemskap i Norsk barnevernsamband, se sambandets hjemmeside.

Tidsskriftet henvender seg til praktikere, undervisere og forskere i og omkring barnevernet, ansatte i andre institusjoner som arbeider med barn, administratorer og politikere med interesse for kunnskapsutvikling og problemstillinger knyttet til utsatte barn og unge.
Redaktør:
Reidun Follesø, Ph.d
reidun.folleso@nord.no

Redaksjonssekretær:
Olav André Manum
manum@online.no

Redaksjonens adresse:
Tidsskriftet Norges Barnevern
Storgaten 10A
0155 Oslo
redaksjon@
barnevernsambandet.no

Redaksjonsmedlemmer:
Øyvin Christiansen, PhD, Universitetet i Bergen
Inger Oterholm, Førsteamanuensis, VID
Elisabeth Willumsen, professor, Universitetet i Stavanger
Viggo Krüger, Førsteamanuensis IIGriegakademiets senter for musikkterapiforskning

Sist publiserte tidsskrifter

Mest leste artikler

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon