Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Fra menneskerettighetsdomstolen

Unntak fra bevisumiddelbarhetsprinsippet ved opplesing av vitneforklaring under hovedforhandling avgitt av vitne som møter, men ikke vil forklare seg. Cabral mot Nederland, søkenummer 37617/10, dom 28. august 2018.
Professor

Jon Petter Rui er professor ved Det juridiske fakultet, Universitetet i Tromsø, og professor II ved Det juridiske fakultet, Universitetet i Bergen. Han har tidligere arbeidet som advokatfullmektig/advokat og konstituert lagdommer.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon