Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Politiets bekjempelse av arbeidslivskriminalitet – en praksis uten rettslig forankring?

Forsker

John Reidar Nilsen er ansatt i Vest politidistrikt, men er også knyttet til Det juridiske fakultet, UiB, som forsker og stipendiat på prosjektet «Politi og påtalerett.» Han har politirett som arbeidsfelt, og har i en årrekke vært tilknyttet Det juridiske fakultet som foreleser og sensor. Har tidligere vært bl.a. kst. politimester og visepolitimester i Hordaland politidistrikt. Nilsen var medlem av sekretariatet ved utarbeidelse av NOU 2013: 9 «Ett politi – rustet til å møte fremtidens utfordringer», og medlem av arbeidsgruppen som utarbeidet forslag til ny instruks om Forsvarets bistand til politiet.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon