Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Søvnrelatert rettsmedisin – straffbare handlinger begått i søvne

Inger Hilde Nordhus, cand. psychol fra UiB og dr. philos fra UiB i 1993. Professor ved Institutt for klinisk psykologi, og prodekan for forskning ved Det psykologiske fakultet, Universitetet i Bergen.

Kristoffer Rakner, master i rettsvitenskap fra 2010, tidligere advokatfullmektig i Advokatfirmaet Thommessen AS og dommerfullmektig ved Fredrikstad tingrett. Jobber nå som advokat hos Advokatfirmaet Lund & Co DA.

Ståle Pallesen, cand. psychol fra UiB i 1997 og dr. psychol fra UiB i 2002. Professor ved Institutt for samfunnspsykologi ved Universitetet i Bergen og tilknyttet Nasjonal kompetansetjeneste for søvnsykdommer ved Haukeland Universitetssykehus.

Bjørn Bjorvatn, cand. med fra UiB i 1990 og dr. med fra UiB i 1995. Professor ved Institutt for global helse og samfunnsmedisin ved Universitetet i Bergen og senterleder ved Nasjonal kompetansetjeneste for søvnsykdommer ved Haukeland Universitetssykehus.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon