Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Utvisning som straff?: Om grensesnittet mellom strafferett og utlendingskontroll

er doktorgradsstipendiat ved Institutt for kriminologi og rettssosiologi, UiO. Han er tilknyttet forskningsprosjektet «Kriminalitetskontroll ved Europas grenser» og studerer politiets arbeid med utlendingsfeltet. Mohn har skrevet om menneskesmugling, asylsøkere, utlendingskontroll og kriminalstatistikk og har tidligere jobbet ved Statistisk sentralbyrå.

er professor i kriminologi og forskningsleder ved prosjektet «Kriminalitetskontroll ved Europas grenser» ved Juridisk fakultet, UiO. Hun har skrevet en rekke bøker og artikler om kriminalitetskontroll, blant annet Sentencing in the Age of Information (2005), Globalization and Crime (2007/2013), Krimmigrasjon? Den nye kontrollen av de fremmede (med N. B. Johansen og T. Ugelvik) (2013) og The borders of Punishment: Migration, Citizenship, and Social Exclusion (med M. Bosworth) (2013).

  • Side: 154-176
  • Publisert på Idunn: 2016-05-18
  • Publisert: 2016-05-18
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon