Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Reformbehov i straffeprosessen sett fra en praktiserende advokats ståsted

Cand.jur. fra UiO 1996. Advokatfullmektig 1996-1998, siden det managing partner i Advokatfirmaet Elden DA. Møterett for Høyesterett (2003). Fast forsvarer i Høyesterett siden 2010. Medlem av Advokatforeningens Hovedstyre 2010-2014. Har tidligere bl.a. vært leder av høringsutvalget i Forsvarergruppen. Var medlem av arbeidsgruppe i regi av Domstolsadministrasjonen om langvarige og omfangsrike straffesaker i 2011. Arbeider særlig med prosessoppdrag i økonomiske straffesaker og andre saker med omfattende og komplekse faktiske og rettslige spørsmål.

  • Side: 488-499
  • Publisert på Idunn: 2016-05-26
  • Publisert: 2016-05-26
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon