Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Overskuddsinformasjon i strafferettspleien

tok juridisk embetseksamen i 1969 og var deretter dommerfullmektig i Vest-Telemark. Som senere pressemann var han i fem år medlem av og formann i Pressens Faglige Utvalg. I årene 1977–89 representerte han Østfold og Høyre på Stortinget der han mesteparten av tiden satt i Justiskomiteen. I 1989 ble han utnevnt til direktør i Datatilsynet etter Helge Seip. Medlem av Nasjonal etisk komité for medisinsk forskning i 15 år; av Rådet for dyreetikk i ni år. Har skrevet to bøker om personvern og samfunnsutvikling samt et betydelig antall artikler og debattinnlegg om emnet.

  • Side: 294-296
  • Publisert på Idunn: 2016-05-31
  • Publisert: 2016-05-31
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon