Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Feilkilder ved ekspertbevis

ble cand. jur. i 1969 og dr. juris i 1986 på avhandlingen «Retten til juridisk bistand.» Fra 1990 er han professor i offentlig rett ved Universitetet i Oslo med fagansvar for straffeprosess. Han har tidligere vært ansatt ved Institutt for statsrett og folkerett, Institutt for samfunnsvitenskap, Universitetet i Tromsø, Institutt for rettssosiologi med ansvar for jusstudentenes rettshjelptiltak Juss-Buss. Han har bl.a. utgitt NOU 2000:33 «Erstatning til ofrene hvor tiltalte frifinnes for straff» og «Hva ble Norge dømt for i Strasbourg?» Tidsskrift for Rettsvitenskap 1/2006 s. 1.

  • Side: 247-257
  • Publisert på Idunn: 2016-05-31
  • Publisert: 2016-05-31
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon