Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Ytring

fil. kand. Universitetet i Göteborg 1981, jur. kand. Lunds Universitet 1981, jur.dr. Lunds Universitet 1992. Professor i rettsvitenskap UiO 1997. Stridbeck kom til UiO i 1988 og skrev sin doktoravhandling ved Institutt for rettssosiologi. Fra 1993 har han vært ansatt ved Institutt for offentlig rett. Vitenskapelige arbeider kan deles inn i tre hovedbolker: kontraktsrett, rettssosiologi/rettsfilosofi, og straffeprosess.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon