Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Fra leserne

har vært etterforsker og etterforskningsleder ved Kriminalpolitisentralen, økonomisk etterforsker ved Oslo politidistrikt., lærer, sensor og forfatter ved Politiskolen sammenlagt i 14 år, operativ uteleder ved Oslo politidistrikt, leder av Beredskapstroppen, av Personavsnittet ved Oslo politidistrikt – etterforskning av drap, vold og sedelighet, av Spaningsavsnittet ved Oslo politidistrikt, av Etterforskningsseksjonen ved Oslo politidistrikt, av Etterretningsseksjonen ved Oslo politidistrikt og leder av Sentrum politistasjon. Lier er nå privat etterforsker.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon