Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Bevistilgang i voldgift

er partnere i Schjødt og har møterett for Høyesterett. Forfatterne arbeider primært med forretningsmessig prosedyre, herunder norsk og internasjonal voldgift. De har et betydelig juridisk forfatterskap, blant annet innen prosedyre og tvisteløsning.

er partnere i Schjødt og har møterett for Høyesterett. Forfatterne arbeider primært med forretningsmessig prosedyre, herunder norsk og internasjonal voldgift. De har et betydelig juridisk forfatterskap, blant annet innen prosedyre og tvisteløsning.

  • Side: 275-330
  • Publisert på Idunn: 2016-09-09
  • Publisert: 2015-09-09
Sivile tvister i de alminnelige domstolene avgjøres ofte på grunnlag av bevisbedømmelsen. Slik er det også i voldgift. Fordi anke er utelukket i voldgift, og det skal svært mye til før en voldgiftsdom anses ugyldig, er d ...
NOK 199,-
Kjøp digital artikkel
1/1
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon