Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Konkurranseretten - et felt i grenselandet mellom jus og økonomi

ble utdannet som sosialøkonom ved Universitetet i Oslo i 1952. Etter studier i USA, arbeidet han i Finansdepartementets Økonomiavdeling, i Industridepartementet, og i det daværende Forbrukerdepartementet, før han i 1974 ble ansatt som direktør for Industriforbundets økonomiske avdeling. I 1983 ble han utnevnt til Prisdirektør (senere Konkurranse-direktør), en stilling han hadde til 1995. Egil Bakke har vært medlem av flere offentlige utvalg, bl.a. det utvalg som i 1991 la frem forslag til ny konkurranselov (NOU 1991:27, Konkurranse for effektiv ressursbruk). Han har publisert flere bøker og artikler, bl.a. om konkurranserettslige emner.

  • Side: 9-22
  • Publisert på Idunn: 2016-06-17
  • Publisert: 2016-06-17
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon