Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

EF-rettens plass i det norske rettssystem

er ekspedisjonssjef og leder av Finansmarkedsavdelingen i Finansdepartementet, for tiden med permisjon som registrar ved EFTA-domstolen. 1 1988 tok han den juridiske doktorgrad på avhandlingen Norsk pengerett (1987). Han var i perioden 1988 til 1994 spesialråd for økonomiske og finansielle spørsmål ved Norges EF-delegasjon i Brussel. Han deltok bia. i forhandlingene om EØS-avtalen og om norsk medlemskap i EU. Han har skrevet flere bøker, blant dem er Maastricht-traktaten med kommentar (1993) og EF-domstolen og Fellesskapets prosessrett (1994). Han er medlem av redaksjonsrådet i Tidsskrift for forretningsjus.

  • Side: 2-8
  • Publisert på Idunn: 2016-06-17
  • Publisert: 2016-06-17
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon