Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Rettsutvikling og rettsavklaring i erstatningsretten – illustrert gjennom de såkalte Bori-dommene

Lagdommer ph.d., Arnt Skjefstad er lagdommer i Gulating lagmannsrett. Han har tidligere bl.a. vært førsteamanuensis ved Det juridiske fakultetet i Bergen og har doktorgrad på avhandlingen Erstatningsberegning – særlig om fradrag for fordeler. Skjefstad har publisert flere artikler innen erstatnings- og kontraktsrett, senest artikkelen Metodiske utfordringer i erstatningsretten – noen grunntrekk og refleksjoner. Skjefstad er redaksjonsmedlem i Tidsskrift for Forretningsjuss.
Advokat dr. juris. , Amund Bjøranger Tørum er partner i Advokatfirmaet Schjødt, hvor han primært arbeider med tvisteløsning og voldgift. Han er dr. juris på avhandlingen Direktekrav, og han har publisert en rekke arbeider, særlig innenfor den sentrale formueretten; senest boken Interpretation of Commercial Contracts. Han er redaktør i Tidsskrift for Forretningsjuss.
Forholdet mellom erstatningsreglene i og utenfor kontrakt er en privatrettslig klassiker, men det er sjelden slike spørsmål kommer på spissen i praksis. Det er enda sjeldnere at dette problemkomplekset går i tospann med ...
NOK 99,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon