Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Utenrikspolitikk som idéhistorie - Anmeldelse av Torbjørn L. Knutsen, Halvard Leira & Iver B.Neumann: Norsk utenrikspolitisk idéhistorie 1890–1940 Foreign relations as intellectual history. Review of Torbjørn L. Knutsen, Halvard Leira & Iver B

helge.pharo@iakh.uio.no

PHARO, HELGE ØYSTEIN. Dr.philos., Universitetet i Oslo 1988. Ansatt ved Institutt for arkeologi, konservering og historie, Universitetet i Oslo, siden 1978, professor i internasjonal historie fra 1989, professor emeritus fra 2014. Han har for tiden også arbeidsplass ved Institutt for forsvarsstudier.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon