Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Bokanmeldelser

(f. 1974) er doktorand ved Balkan områdestudier, Institutt for litteratur, områdestudier og europeiske språk ved Universitetet i Oslo. Hun disputerer i februar 2010 på avhandlingen Is the Albanian’s religion really «Albanianism»? Religion and nation according to Muslim and Christian leaders in Albania. Hun har bl.a. utgitt «Religious diplomacy in Shkodra, Albania» i Anne Stensvold (red.) Western Balkan: the Religious Dimension (2009); «Religiøse helter og nasjonens fiender: Islamske, ortodokse og katolske voktere av den albanske nasjonen» (Chaos. Dansk-norsk tidsskrift for religionhistoriske studier, 2008).

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon