Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Forsvaret i nord – avskrekking og beroligelse

Fridtjof Nansens institutt

(f. 1974), ph.d., er seniorforsker ved Fridtjof Nansens institutt (FNI). Blant hans siste utgivelser er: «The Politics of Security and International Law in Norway’s Arctic Waters» (sammen med Øystein Jensen) i Polar Record, Vol 46, 2010; Hva forsvarer Norge? Det norske forsvarets møte med en ny virkelighet, doktoravhandling, Universitetet i Tromsø 2009; Småstat og energistormakt: Norges sikkerhetspolitiske rolle i nord (2008, sammen med Geir Hønneland og Leif Christian Jensen).

In the political debate on defence and security in Norway, the impression is given that we are seeing radical changes in regard to its aims and means. Without implying that we are not seeing change ...
NOK 149,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon