Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Bokanmeldelser

f. 1947. Cand.polit. (statsvitenskap), Universitetet i Oslo 1974. Dr.philos. (statsvitenskap), Universitetet i Oslo 1999. Ansatt ved Institutt for statsvitenskap, Universitetet i Oslo fra 1993. Professor fra 2002.

(f. 1974) har doktorgrad (PhD) i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo (2009) og jobber nå som forsker ved CICERO, Senter for klimaforskning. Hennes forskningsinteresser er interessegrupper, lobbyisme, klimapolitikk i Norge og EU og internasjonale klimaforhandlinger, og hun har publisert flere artikler innenfor disse temaene.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon