Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Likestilling i arbeidsmarkedet

f. 1954. Magister (sosiologi), Universitetet i Oslo 1980. Cand.oecon. Universitetet i Oslo1982. Ph.D. (sosiologi), University of Wisconsin, Madison, USA 1987. Ansatt ved University of California, Berkeley fra 1988, professor fra 1999 og Department Chair fra 2007.

Equal pay for equal work, women's access to jobs, and valuation of female-dominated work are summarized. Thereafter the central challenges confronting gender equality in the labor market, including the feasibility and de ...
NOK 149,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon