Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Ingerid Bø: Kjønnsblind, kjønnsnøytral eller kjønnsbevisst? Pedagoger møter kolleger, barn og foreldre

Skriver på en doktorgradsavhandling med arbeidstittelen «Kulturell kompleksitet blant ungdom i nord». Rasmussen har gjort et feltarbeid ved en videregående skole i Finnmark, og har fokus på identitetsprosesser/subjektivering. Hun er særlig opptatt av hvordan (forestillinger om) ulikhet mellom etnisiteter/kulturer, steder, sosiale klasser og kjønn påvirker ungdommenes subjektivering og mulighetsrom. For tiden jobber Rasmussen som universitetslektor ved Institutt for lærerutdanning og pedagogikk ved Universitetet i Tromsø.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon