Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Lucy Delap: The Feminist Avant-Garde, Transatlantic Encounters of the Early Twentieth Century

Gry Brandser er forsker ved UniRokkansenteret,  dr. polit i statsvitenskap på en avhandling om den tyske dannelsestradisjonen. Hun har også bak seg kjønnsteoretiske studier fra Københavns Universitet. Hennes forskningsinteresser omfatter kultur- og høyere utdanningspolitikk, dannelsestradisjoner, kjønn og akademia.  Hun arbeider også med moderne politisk teori og forholdet mellom estetikk og politikk. Hun var tilknyttet  kulturforskningsprogrammet «KULVER» med en studie av kjønn i utformingen av den moderne dannelsesdiskursen. Hennes siste publikasjon er «The Bearded Ladies of Learning» i Kjerstin Aukrust (red.): Assigning Cultural Values. Peter Lang, 2013.

  • Side: 84-92
  • Publisert på Idunn: 2014-03-13
  • Publisert: 2014-03-13
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon