Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Sissel Lie: Kvinners surrealisme: Hyener og nattsommerfugler

(1952), dr. philos, er professor i allmenn litteraturvitenskap og leder for Centre for Humanistic Legal Studies, UiB. Siste utgivelser inkluderer Justismordets retorikk (sammen med Johan Dragvoll og Bjørn C. Ekeland),Vidarforlaget, Oslo 2013, Tolv og en halv tale om litteratur og lov og rett, Gyldendal 2007 og Tretten triste essays om krig og litteratur, Gyldendal 2001. Han har bl.a oversatt Theodor W. Adorno Estetisk teori (1998) og Minima moralia (2003) til norsk.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon