Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Tidsskrift for kjønnsforskning
Tidsskrift for kjønnsforskning er et tverrfaglig tidsskrift som viser bredden i kjønnsforskningen i Norge og presenterer ny kunnskap fra feltet. Tidsskriftet ble startet under navnet Kvinneforskning i 1977 og endret navn til Tidsskrift for kjønnsforskning i 2005.

Tidsskriftet publiserer artikler, kommentarer, debattinnlegg og bokanmeldelser, både som temahefter og i åpne hefter. Tidsskriftets hovedseksjon er fagvurderingsbasert.

Det leses av forskere, lærere og studenter innenfor alle fagområder der kjønnsperspektiv inngår samt policymakere og andre med interesse for spørsmål som angår kjønn og likestilling i ulike deler av samfunnet.

Tidsskrift for kjønnsforskning utgis av KILDEN - Informasjonssenter for kjønnsforskning i samarbeid med Universitetsforlaget, og med støtte fra Norges forskningsråd.

Tidsskriftet kommer med fire nummer i året.

Fra og med 2017 utgis tidsskriftet med åpen tilgang (open access).
Redaktører:
Helene Aarseth, Universitetet i Oslo
Sara Elisabeth Sellevold Orning, Universitetet i Oslo

Redaksjonssekretær:
Toril Enger

Redaksjonsråd: 
Hilde Bondevik
Christoffer Chelsom Vogt
Anja Bredal
Jens Rydström
Birgitta Haga Gripsrud
Erik Steinskog
Elisabeth Lund Engebretsen
Thomas Walle

Redaksjonens adresse:
Tidsskrift for kjønnsforskning
KILDEN
Postboks 564
1327 Lysaker

Tel.: (+47) 22 03 80 83 / 22 03 80 80
Forfatterveiledningen for Tidsskrift for kjønnsforskning finner du her: http://kjonnsforskning.no/nb/tidsskrift-for-kjonnsforskning/vil-du-skrive.

Sist publiserte tidsskrifter

Mest leste artikler

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon