Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Rus & samfunn
{{article.articleTitle}}
{{article.articleSubTitle}}
Vitenskapelig publikasjon
av , & {{contributor.name}}
Publisert {{article.publishDate}} (Side {{article.pageFrom}}-{{article.pageTo}}) (Side {{article.pageFrom}})
Vis flere
Rus & samfunn er det eneste tidsskriftet i Norge som tar opp og formidler kunnskap og nyheter om rus- og avhengighetsproblematikk. Tidsskriftet er et forum for kommunikasjon mellom offentlig politikk, forvaltning, kunnskapsproduksjon og tjenestetiltak. Ruspolitikk, rusmiddelspørsmål og faglig meningsutveksling, analyser og synspunkter dekkes bredt gjennom intervjuer, reportasjer og kommentarer.

Tidsskriftet er kunnskapsleverandør for aktører i alle deler av rusmiddelfeltets virksomhetsområder så vel som et forum for alle som er opptatt av spørsmål relatert til ruspolitikk, forebygging og rusmiddelbruk.

I tillegg til en nyhetsseksjon, fag- og debatt- og temaseksjon har Rus & samfunn en kulturseksjon med bokanmeldelser, intervjuer, reportasjer og kommentarer over et bredt spekter. Tidsskriftet er i magasinformat - oversiktelig og godt illustrert.

I tillegg til papirutgave har tidsskriftet en egen hjemmeside rus.no med gratis tilgjengelig artikler og debatt, m.m.

Rus & samfunn var tidligere kjent som Rus & avhengighet. Årgangene av Rus & avhengighet er gratis tilgjengelig på idunn.no.

Sist publiserte

Mest lest siste 30 dager

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon