Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Samhandling på sokkelen – Kontrakter og insentiver

Petter Osmundsen er siviløkonom fra NHH (1989) og har doktorgrad fra samme sted (1994) innen kontrakts- og insentivteori, anvendt på petroleumssektoren. Han hadde forskningsopphold ved MIT i 92/93. Var forsker ved SNF i perioden 94-98 og førsteamanuensis ved NHH i 97-98. Er nå Professor i petroleumsøkonomi ved Universitetet i Stavanger, Institutt for industriell økonomi og risikostyring, og har bistilling ved Institutt for Foretaksøkonomi ved NHH. Forskningsområdene hans er petroleumsbeskatning, kontrakter, -insentiver, beslutningsanalyse, innkjøp, og gassmarkeder. E-post: Petter.Osmundsen@uis.no

  • Side: 75-86
  • Publisert på Idunn: 2011-04-13
  • Publisert: 2011-04-13
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon