Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Verdiskapende eierstyring i norske børsnoterte selskaper

Steen Koekebakker er ansatt som førsteamanuensis ved Høgskolen i Agder og som seniorforsker ved Agderforskning. Han er utdannet siviløkonom fra Høyskolen i Agder (1994), med tillegg av høyere avdeling (1997) og dr. oecon (2002) fra NHH.

Trond Randøy er professor i strategi og internasjonal ledelse ved Høgskolen i Agder og seniorforsker i Agderforskning. Han har MBA fra University of Oregon (1988) og graden dr.oecon. fra Norges Handelshøyskole (1994). De siste årene har Randøy publisert en rekke forskningsarbeid i tidskrift som Journal of Banking and Finance, European Management Journal, Journal of Business Venturing, International Business Review, Management International Review, Journal of Management and Governance etc.

  • Side: 57-64
  • Publisert på Idunn: 2004-09-24
  • Publisert: 2002-09-24
De siste årene har det vært flere store skandaler og konkurser blant børsnoterte selskaper, som for eksempel Enitel i Norge og Enron i USA. Dette har økt behovet for bedre kunnskap om sammenhengen mellom eierstyring og b ...
NOK 149,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon