Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Verdiskapende eierstyring i norske børsnoterte selskaper

Trond Randøy er professor i strategi og internasjonal ledelse ved Høgskolen i Agder og seniorforsker i Agderforskning. Han har MBA fra University of Oregon (1988) og graden dr.oecon. fra Norges Handelshøyskole (1994). De siste årene har Randøy publisert en rekke forskningsarbeid i tidskrift som Journal of Banking and Finance, European Management Journal, Journal of Business Venturing, International Business Review, Management International Review, Journal of Management and Governance etc.

Steen Koekebakker er ansatt som førsteamanuensis ved Høgskolen i Agder og som seniorforsker ved Agderforskning. Han er utdannet siviløkonom fra Høyskolen i Agder (1994), med tillegg av høyere avdeling (1997) og dr. oecon (2002) fra NHH.

De siste årene har det vært flere store skandaler og konkurser blant børsnoterte selskaper, som for eksempel Enitel i Norge og Enron i USA. Dette har økt behovet for bedre kunnskap om sammenhengen mellom eierstyring og b ...
NOK 149,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon