Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Innskuddsbaserte pensjonsordninger

Pål S. Lillevold (49) år avla Aktuarembetseksamen ved Universitetet i Oslo i 1976. I 1979 tok han den bedriftsøkonomiske del av siviløkonomutdannelsen, NHH. Siden 1996 har han vært konsulent i kontorfellesskap og samarbeid med aktuar Anne Grete Steinkjer og aktuar Arne Eyland. De legger spesiell vekt på strategisk rådgivning, utredning, analyse, kompetanseutvikling og undervisning. Han har også undervist ved aktuarutdannelsen i statistikk og forsikringsmatematikk ved Universitetet i Oslo siden 1975.

Etter lang tids forarbeid ble det med virkning fra 1. januar 2001 iverksatt en grunnleggende reform av tjenestepensjonssystemet for privatsektor. For det første ble regelverket for ytelsesbaserte tjenestepensjonsordninge ...
NOK 149,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon