Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 4 av 11Plan03 / 2020 (Volum 52)

Tredje boligsektor – hvor blir den av?

Arkitekt

Arild Eriksen (f. 1973) er arkitekt og driver arkitektkontoret Fragment. Han er styremedlem i Leieboerforeningen, Ormsundveien Økogrend og Kunstnerboligforeningen. Han er også en av grunnleggerne av Tøyen Boligbyggelag og sitter i valgkomiteen. Han var medforfatter av rapporten Pilotbydel for gode boligsosiale løsninger, som blant andre byrådet brukte som underlag for Kunnskapsrapport for ny kommunal boligpolitikk.

  • Side: 20-27
  • Publisert på Idunn: 2020-10-15
  • Publisert: 2020-10-15
Siden byråd for byutvikling i Oslo kommune la frem byrådssaken Nye veier til egen bolig i mai i fjor, har debatten vært preget av utålmodige stemmer som har ønsket fortgang i arbeidet med å igangsette pil ...
NOK 99,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon