Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 2 av 14Plan05 / 2017 (Volum 49)

Forskning for samfunnsplanlegging – om NIBRs etablering og første tiår

utdannet sosiolog

Arvid Hallén er utdannet sosiolog. Fra 2004 og fram til 1. mars 2017 var han administrerende direktør i Norges forskningsråd. I årene fra 1987 til 1995 var han instituttsjef ved Norsk institutt for by- og regionforskning (NIBR), og før dette var han forsker samme sted. Han har også jobbet i Rådet for forskning for samfunnsplanlegging, som lå under Norges allmennvitenskapelige forskningsråd (NAVF).

Det er i år femti år siden Norsk institutt for by- og regionforskning ble etablert. 1. juli 1967 omdannet Norges teknisk-naturvitenskapelige forskningsråd (NTNF) det fagmiljøet som fra 1964 var bygget opp under rådets eg ...
NOK 99,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon