Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 10 av 14Plan02 / 2017 (Volum 49)

Om fornuft i uløste organisasjonsspørsmål

professor

Thorvald Gran er professor emeritus ved Universitetet i Bergen, Institutt for administrasjon og organisasjonsvitenskap, og tidligere forsker ved Center for Social Change, New School New York på prosjektet «The State in the Modernization Process. The Case of Norway 1850-1970». Lærer ved Universitetet i Mzumbe, Morogoro, Tanzania. Medlem av Senteret for Sosial Ontologi, Universitetet i California, Berkeley.

  • Side: 42-45
  • Publisert på Idunn: 2017-05-21
  • Publisert: 2017-05-21
Hvis vi tenker oss økonomi som et samspill mellom bedrifter og familier, hvor familiene leverer arbeidskraft til bedriftene og hvor bedriftene leverer varer til familiene og samspillet er formidlet av penger, da er alle ...
NOK 99,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon