Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Artikkel 3 av 13Plan01 / 2013 (Volum 45)

India: Lost in transformation?

Helle B. Berg er journalist og faglitterær forfatter. Utdannet MSc City Design & Social Science fra Cities Programme, LSE. Mellomfag i utviklingsstudier fra HiO (feltarbeid i India) og sosiologi ved UiO. Har skrevet og vært redaktør for bøkene Kunstnerhus (Gaidaros) og Forbilder, om de statlige by- og byggeskikk-prisene (Norsk Form/Husbanken m.fl). Bakgrunn fra Aftenposten, Norsk Form, Arkitektnytt og Husbanken. Informasjonssjef for Oslo Arkitektur-triennale i 2010.

  • Side: 6-8
  • Publisert på Idunn: 2013-03-11
  • Publisert: 2013-03-11
Indias byer utvikler seg raskt, som følge av globalisering og økonomisk liberalisering. Men for å skape en mer balansert vekst, kreves innovative politiske reformer som i større grad er forankret i lokaldemokrati og fatt ...
NOK 99,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon