Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Tidsskrift for samfunnsplanlegging, bolig og byplan og regional utvikling

PLAN er et tverrfaglig og tverrpolitisk møtested for debatt og formidling om samfunnsplanlegging, bolig- og byplan, og regional utvikling.

Tidsskriftet legger vekt på emner som berører ulike planfag som arkitektur, ingeniørkunst, samfunnsvitenskap og økonomi, presentert gjennom fagartikler, reportasjer og intervjuer som omhandler både praktisk fagutøvelse, forskning og politikk. I tillegg til aktuelle hovedemner presenteres frittstående fagartikler, debattstoff, notiser, nyheter og bokanmeldelser fra inn- og utland.

PLAN er et uavhengig fagtidsskrift som utgis av Universitetsforlaget, med støtte fra Kommunal- og regionaldepartementet og Husbanken.

PLAN retter seg mot planleggere i offentlig og privat sektor, ansatte og politikere i forvaltningen, forskere, studenter og den interesserte allmennhet.

Tidsskriftet utgis med seks nummer i året, hvorav ett dobbeltnummer.
Ansvarlig redaktør
Jens Fr. Nystad

Redaksjonsråd:
Kim Astrup
Bjørn Barvik
Susan Brockett
Ellen de Vibe
Eva Falleth
Knut Halvorsen
Lillian Hatling
Jon P. Knudsen
Jomar Langeland
Torstein Syvertsen
Karin van Wijngaarden
  • ISSN Online: 1504-3045
  • ISSN Print: 0805-083X
  • DOI:
  • Utgiver: Universitetsforlaget

Sist publiserte tidsskrifter

Mest lest siste 30 dager

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon