Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}
Norsk Teologisk Tidsskrift
{{article.articleTitle}}
{{article.articleSubTitle}}
Vitenskapelig publikasjon
av , & {{contributor.name}}
Publisert {{article.publishDate}} (Side {{article.pageFrom}}-{{article.pageTo}}) (Side {{article.pageFrom}})
Vis flere
Norsk teologisk tidsskrift (1900-2011), var et ledende fagtidsskrift for teologi, og det eldste tidsskrift for teologisk forskning i Norge.

Tidsskriftet inneholder originalartikler av ledende teologer fra inn- og utland, samt forskningsoversikter, samt fyldige presentasjoner av ny relevant litteratur.

Tidsskriftets målgruppe: Forskere og teologisk interesserte lekmenn, lærere og lektorer innen kristendomskunnskap, og prester. For den alminnelige offentlighet har Norsk Teologisk Tidsskrift gitt en anledning til å holde seg orientert om den teologiske fagdebatten i Norge.

Alt innhold i dette tidsskriftet eksporteres Portico, et arkiv som sikrer varig tilgang til digitale tidsskrifter, bøker og samlinger.

Norsk teologisk tidsskrift ble fra 2012 slått sammen med Tidsskrift for teologi og kirke til Teologisk tidsskrift. Abonnerer du på Teologisk tidsskrift digitalt, får du også tilgang til all tilgjengelig backlist av Norsk teologisk tidsskrift.

Sist publiserte

Mest lest siste 30 dager

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon