Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Francesco Francioni and Natalino Ronzitti (eds): War by Contract: Human Rights, Humanitarian Law and Private Contractors

Director, Nansen Center for Peace and Dialogue, Norway. Ms Sommardahl has a diverse background in law from Åbo Akademi University and the University of Turku in Finland, UN Civil-Military Training from Bosnia and Herzegovina, and Advanced Training in Humanitarian Law and Policy from the Program on Humanitarian Policy and Conflict Research at Harvard University, USA. She also holds an MA in Peace and Reconciliation Studies from the Department of International Studies and Social Sciences, Coventry University, UK. Ms. Sommardahl lectures in gender and conflict management, gender equality, human rights, humanitarian law and policy, safety and security in Asia and Africa.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon