Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Masculinity at the margins – othering, marginality and resistance among young marginalized ethnic minority men

Sune Qvotrup Jensen is a PhD candidate in Gender Research and an Assistant Professor at the Department of Sociology, Social Work and Organisation at Aalborg University, Denmark. He is a member of CASTOR (Centre for Analysis of Social Transformations) and an affiliated member of FREIA (Feminist and Gender Research Centre in Aalborg). His current research interests involve gender, social differentiation, intersectionality, urban studies, social problems and subculture.

This article analyses how young marginalized ethnic minority men in Denmark react to the othering they are subject to in the media as well as in the social arenas of every day life. The article is based on theoretically ...
NOK 149,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon