Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

«Menneskets tilstedeværelse». Om humaniora og samfunnet

KJØRHOLT, INGVILD HAGEN (f. 1977), litteraturviter ph.d og forsker ved Falstadsenteret. Siste publikasjoner: «Naturally free, politically unfree: Voltaire’s Quakers and the modern discourse of human rights», i To Be Unfree, C. Dahl, C. Prendergast og T. Andersen Nexø (red.), Transcript Verlag (2014), «Philosophie du cosmopolitisme et cosmopolitisme vécu au XVIIIe siècle», i Fictions de la pensée, pensées de la fiction, Colas Duflo (red.), Éditions Hermann (2013) og bidragsyter i Europæisk litteratur 1500–1800. Bind I: Verden. Fra Columbus til Kant, Aarhus University Press, 2013.

Falstadsenteret

ingvild.hagen.kjorholt@falstadsenteret.no

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon