Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Ivo Holmqvist (red.): Den främmande förförerskan. Svenska synpunkter på Karen Blixen, Marianne T. Stecher: The Creative Dialectic in Karen Blixen’s Essays. On Gender, Nazi Germany, and Colonial Desire

HEEDE, DAG (f. 1962), lektor i dansk litteratur, Syddansk Universitet. Har blant annet utgitt bøkene Det tomme menneske. Introduktion til Michel Foucault (1992), Det umenneskelige. Seksualitet, køn og identitet hos Karen Blixen (2001), Herman Bang. Mærkværdige læsninger (2003) og Hjertebrødre. Krigen om H.C. Andersens seksualitet (2005) samt utgivelser av Herman Bang og Klaus Mann. Arbeider for tiden med transmemoarer og homolitteraturhistorie.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon