Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Minneord om Atle Kittang

BUVIK, PER (f. 1945), dr. philos., professor i allmenn litteraturvitenskap, UiB. Medlem av redaksjonskomitéen for tidsskriftet L’Année Baudelaire (2009 –) og tidligere medredaktør av NLvT (2009-2013). Siste bokutgivelse L’Identité des contraires. Sur Georges Bataille et le christianisme (Paris, Éditions du Sandre, 2010) (se www.fabula.org). Siste artikkel: «La représentation interrogée, ou de Baudrillard à Houellebecq» (i: Bruno Viard (red.), L’Unité de l’œuvre de Michel Houellebecq, Paris, Classiques Garnier, 2014).

  • Side: 4-8
  • Publisert på Idunn: 2014-03-20
  • Publisert: 2014-03-20
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon