Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Reassessing Human Rights: An Interview with Seyla Benhabib

Ph.D. student, department of philosophy, University of Tromsø

E-mail: melina.duarte@uit.no

Melina Duarte is a PhD fellow at the University of Troms?. Her main research interests are political and social philosophy. Duarte is writing a paper on «Right to Hospitality, Right to Membership: a Critical Review of Kant’s and Benhabib’s Cosmopolitan accounts on Immigration and Borders?, forthcoming 2013 in Varieties of Liberalism: Contemporary Challenges, Cambridge Scholars Publishing).

Ph.D. student, department of philosophy, University of Tromsø

E-mail: jonas.jakobsen@uit.no

Jonas Jakobsen is a PhD fellow at the University of Troms?. He has published broadly within the fields of social and political philsoophy, and is currently finishing his dissertation: Inclusion, Critique and Islam in Europe – and applied analysis of Jürgen Habermas’s idea of a ’post-secular society’.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon