Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Social Critique between Anthropology and Reconstruction: An Interview with Axel Honneth

Jonas Jakobsen is a PhD fellow at the University of Tromsø. Recent publications include: «Den krænkede religion. Habermas, Honneth og profetens turban». I: Etikk i Praksis. 2009, nr 1; «Å lide av ubestemthet. Honneths hegelianske samtidsdiagnose». I: Agora. Journal for Metafysisk Spekulasjon. 2009, nr. 4; «Axel Honneth: samfundskritik og selvrealisering». I: Selvet – sociologiske perspektiver. Hans Reitzel 2011 (forthcoming).

Odin Lysaker is a PhD fellow at the University of Oslo. His main research interests are ethics, political philosophy and social philosophy. Lysaker is finishing a PhD thesis on Honneth and the recognition of human dignity. He has published «Sårbarhet og ukrenkelighet: filosofisk-antropologisk innholdsbestemte menneskerettigheter». I: Nordisk Tidsskrift for Menneskerettigheter, nr. 3, 2008.

Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon