Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Nye parasitter fra gamle fisk

Philip D. Harris (f. 1958) Ph.D, Westfield College, London, i 1982. Senior lecturer ved University of Nottingham, Storbritannia. Fast ansatt professor i parasittologi ved Naturhistorisk museum, UiO, i 2009. Leder for Helminthamlingen, Seksjon for forskning og samlinger, Naturhistorisk museum, UiO.

Paula Marcotegui (f. 1978) Ph.D, University of La Plata, Argentina i 2011. Prosjektfinansiert «Yggdrasil» gjesteforsker ved Seksjon for forskning og samlinger 2011–2012, Naturhistorisk museum, UiO.

Tor A. Bakke (f. 1943) Fast ansatt ved Zoologisk museum, UiO, 1973. Dr.philos. samme sted 1982, professor i zoologi fra1993. Leder for Malakologisk samling, Seksjon for forskning og samlinger, Naturhistorisk museum, UiO.

Eve M. L. Zeyl (f. 1976) PhD, Universitetet i Oslo (UiO) i 2010. Midlertidig ansatt ved Seksjon for konservering og forskningsteknikk, Naturhistorisk museum, UiO.

Lutz Bachmann (f. 1959) Diplom biolog i 1986, Dr. rer. nat. i genetikk ved Universitetet i Tübingen, Tyskland, i 1990. Fast ansatt professor i molekylær systematikk ved Naturhistorisk museum, UiO, i 2000. Leder for Krepsdyrsamlingen, Seksjon for forskning og samlinger, Naturhistorisk museum, UiO. Tabell 1 Det norske pleuronectid materialet i fiskesamlingen ved NHM og Gyrodactylus parasittene som ble registrert på dem.

De store samlingene av preserverte dyr og skjeletter er de naturhistoriske museenes fundament. Driften av disse samlingene medfører imidlertid høye kostnader, og spørsmålet blir da: Er de naturhistoriske s ...
NOK 99,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon