Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Darwin og ismene

Hanno Sandvik (f. 1970) har doktorgrad i evolusjonær økologi fra Universitetet i Tromsø (2004) og er nå forsker ved Institutt for biologi, NTNU. Hovedinteressene hans ligger i skjæringsrommet mellom økologi, samfunn, evolusjon og filosofi. Til daglig forsker Hanno på bl.a. populasjonsøkologi, sjøfugl, klimaeffekter og fremmede arter.

Darwins over 150 år gamle tanker anvendes i dag med den største selvfølgelighet i alle biologiske delgrener og flere nabodisipliner. Som forsker kan han derfor rett og slett ikke tenkes bort fra den moderne vitensk ...
NOK 99,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon