Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Nanoteknologi i energisektoren

Henning Heiberg-Andersen (f. 1968) Doktorgrad i teoretisk kjernefysikk fra UiB. Han er bidragsyter til internasjonale håndbøker i nanoteknologi og har forsket på nanostrukturer i karbon og hydrogenlagring ved Institutt for Energiteknikk på Kjeller. Han tilhører nå Uni Computing’s Environmental Flow Group, og arbeider med anvendelser av datasimulering innen vindkraft.

  • Side: 111-120
  • Publisert på Idunn: 2012-06-25
  • Publisert: 2012-06-25
Den industrialiserte delen av verden forbruker hver dag enorme mengder fossilt brensel i form av olje, kull og gass. Forurensningsproblemet som dette medfører, er velkjent og har lenge fått stor opp ...
NOK 99,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon