Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Nanoskopi – Mikroskopi på Nanoskala

Bodil Holst er professor i nanofysikk ved Universitetet i Bergen. Hun jobber blant annet med utvikling av nanostrukturerte elementer for atomoptiske eksperimenter, herunder mikroskopi med nøytrale heliumatomer. Hun har sin master i fysikk og matematikk fra Universitetet i København og har Ph.D i eksperimentell fysikk fra Universitetet i Cambridge. Før hun kom til Norge jobbet hun som postdoc i Göttingen, Tyskland og Graz, Østerrike.

  • Side: 137-141
  • Publisert på Idunn: 2012-06-25
  • Publisert: 2012-06-25
Ordet mikroskop kommer fra det greske mikro, som betyr liten, og skopos som betyr å vurdere. Et mikroskop er et instrument som brukes til å betrakte små ting vi ikke kan se med det blotte øye. Det e ...
NOK 99,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon