Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Nanopartiklar, naturlegvis!

Knut J. Børve (f. 1963) er professor i kjemi, leiar for utdanninga i nanoteknologi ved Universitetet i Bergen og emneansvarleg for innføringsemnet NANO100 Perspektiv i nanovitskap og -teknologi. Han forskar på danning og stabilitet av nanodråpar og har også studert nanostrukturerte katalysatorar for omdanning av hydrokarbon.

  • Side: 174-185
  • Publisert på Idunn: 2012-06-25
  • Publisert: 2012-06-25
Mens nanopartiklar kan høyrast nytt og nyttig ut, er det nok vårt kjennskap til nanopartiklar som er av ny dato, snarare enn partiklane sjølv. Sanninga er at nanopartiklar finst overalt og har gjort det like le ...
NOK 99,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon