Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Atomkraftmikroskopi (AFM) – en viktig metode i nanomedisinsk forskning

Anja Underhaug Gjerde (f. 1974) Høgskoleingeniør i kjemi/teknisk miljøvern ved Universitetet i Stavanger (1997) og dr. scient. ved Institutt for biomedisin, UiB (2006). Forsker på vekselvirkninger mellom proteiner og medikamenter med biologiske membraner og modellmembraner. Dette arbeidet faller inn under flere forskningsfelt, blant annet kreftbehandling og medikamentell behandling innenfor psykiatrien.

  • Side: 133-136
  • Publisert på Idunn: 2012-06-25
  • Publisert: 2012-06-25
Det er gjort store fremskritt innen nanoteknologiske måleteknikker for bruk i biomedisinsk forskning. Biologiske systemer er svært komplekse, og det er svært nyttig å kunne «se» strukturer som er my ...
NOK 99,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon