Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Alunskiferhavet – en oseanografisk og geokjemisk merkverdighetOlav Albert Christophersen Født 19.12.1940. Statsstipendiat 1989–2010, nå pensjonist. Medisinsk forsker og naturvitenskapsmann. Dobbelt utdannelse og forskerbakgrunn både i biologiske fag (inklusive preklinisk medisin) og geofag: geologi, geokjemi, kosmokjemi, paleooseanografi og evolusjonshistorie.

  • Side: 2-13
  • Publisert på Idunn: 2012-02-16
Svartskifre av kambrisk alder har en geografisk utbredelse som bare kan forklares ved at vertikalsirkulasjonsforholdene i verdenshavene i Kambrium må ha vært helt annerledes enn i dag. På grunn av storskala ned ...
NOK 99,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon