Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Biodiversitet i Arktis

(f. 1964) PhD (1998) fra Universitetet i Göteborg. Jobber nå på Akvaplan-niva i Tromsø og Universitetssenteret på Svalbard. Forsker på marin biodiversitet samt økosystem struktur og funksjon i Arktis.

(f. 1970) Dr philos (2000) fra Universitet i Tromsø. Jobber nå på Universitetssenteret på Svalbard og Akvaplan-niva i Tromsø. Forsker hovedsakelig på effekter av klimaendringer på arktiske marine organismer og økosystemer.

  • Side: 260-265
  • Publisert på Idunn: 2011-01-04
  • Publisert: 2011-01-04
Vi skal i denne artikkelen først og fremst se på biodiversitet i Arktis, men da Arktis er så nært knyttet opp til Atlanterhavet, er det både naturlig og viktig å se på begge disse områdene i sammenheng. Havene ...
NOK 99,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon