Oppgrader til nyeste versjon av Internet eksplorer for best mulig visning av siden. Klikk her for for å skjule denne meldingen
Ikke pålogget
{{session.user.firstName}} {{session.user.lastName}}
Du har tilgang til Idunn gjennom , & {{sessionPartyGroup.name}}

Hudfargene våre

(f. 1971) er biofysiker utdannet i Vilnius, Litauen. I 2001 ble hun medlem av gruppen til Prof. Johan Moan (Norge). Hennes forskningsaktivitet er fokusert på fotodynamisk terapi og på fotobiologien av folsyre. Hun forsvarte sin doktorgrad ved Universitetet i Oslo i 2007, og fortsetter nå sine fotobiologi studier som postdoc i den samme gruppen. Hun har publisert 44 vitenskapelige artikler.

  • Side: 2-12
  • Publisert på Idunn: 2008-03-25
  • Publisert: 2008-03-25
Hudfargen har vært av avgjørende betydning under menneskets utvikling. Derfor har den forandret seg og tilpasset seg forholdene opp gjennom hele forhistorien. Solstrålingen har vært av særlig stor ...
NOK 99,-
Kjøp digital artikkel
Idunn bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettsiden godtar du dette. Klikk her for mer informasjon